Ruimte voor iedere gelegenheid

Personeelsfeest

Personeelsfeesten zijn er in alle soorten en maten. Het is een ontspannen moment om informeel elkaar in een andere setting te ontmoeten. In Partycentrum Concordia zijn veel mogelijkheden om van uw personeelsfeest een succes te maken.

Bedrijfsfeest

Voor zowel grote als kleine bedrijfsfeesten leent ons Partycentrum zich uitstekend. Overdag of tot in de late uurtjes, met of zonder eten, met een band/DJ of alleen maar een achtergrondmuziekje, met of zonder thema, het kan allemaal. Wanneer u op zoek bent naar een gezellige locatie waar een feest op maat voor u wordt verzorgd, neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Uit eten

In besloten kring uit eten met de collega's is altijd gezellig. Zowel kleine* als grote groepen zijn bij ons van harte welkom voor diverse maaltijdmogelijkheden. Buffetvorm of á la carte is bij ons mogelijk. Voor voorbeelden kunt u kijken bij onze rubriek Eten en Drinken. Wanneer u uitgebreidere informatie wilt kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 * Vanaf 20 personen

 

Borrel

Natuurlijk kan er in de bar ook met collega's geborrelt worden. U heeft keuze uit ons brede assortiment dranken.
Het is zelfs mogelijk om uw eigen bedrijfscocktail te krijgen, die wij serveren tijdens uw borrel. Ook bijpassende hapjes behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

 

Themafeest

Een extra stap om uw personeelsfeest nog een originele wending te geven is een themafeest. Ook wij hebben diverse ideeën voor themafeesten, welke we u aan kunnen reiken. Wanneer u zelf een ander thema in gedachten heeft, laat het ons weten, wij denken graag met u mee.