Ruimte voor iedere gelegenheid

Receptie Zakelijk

Jubileum

Een jubileum vieren d.m.v. een receptie is een goed gebruik. Wij kunnen recepties van diverse grootte faciliteren door het onderscheid tussen de verschillende zalen. Onder het genot van een hapje en een drankje worden u en uw gasten in de speciaal, uitsluitend voor u gereserveerde, zaal bediend. Zowel de zaalopstelling als de invulling van de receptie wordt in overleg met u opgesteld, zodat uw persoonlijkheid volledig tot zijn recht komt.

Wanneer u met de genodigden of een deel er van wilt blijven/komen eten dan kan dit natuurlijk ook. Ook grote groepen zijn geen probleem, want wij beschikken over een eigen keuken met diverse mogelijkheden voor o.a. buffetten.
Vraag vrijblijvend een offerte aan waar alle mogelijkheden in staan voor een jubileum receptie.


Afscheid personeel

Of iemand met de VUT gaat of naar een ander bedrijf, een afscheidsfeest is altijd leuk om te organiseren. Wij bieden diverse mogelijkheden. Met hapjes, buffet of gewoon alleen een borrel, het kan in Partycentrum Concordia.

Afscheidsborrel in de bar

Kijk ook voor al onze mogelijkheden voor een afscheidsborrel in onze bar.

Bedrijfsreportage 
In november 2012 is er over Partycentrum Concordia een bedrijfsreportage gemaakt in het blad
"Het Ondernemersbelang". Voor het bekijken van de bedrijfsreportage , klik dan op onderstaande link : http://www.concordiasgravendeel.nl/files/pagecontent/concordia.pdf

 

 

Nee  Neem